Uvjeti korištenja

Općenito

Festival piva Pivkan putem stranice pivkan.com (www.pivkan.com) informira javnost o svom radu i aktivnostima.

Autori stranica ne snose nikakvu odgovornost za istinitost i točnost podataka koje kreiraju posjetitelji stranice. Posjetitelji su slobodni u izboru teksta koji će objaviti sve dok je on u službi kreativnosti, ne nanosi štetu nikome te dok ne krši zakone niti jedne države. Na stranicama www.pivkan.com se ne smiju objavljivati komercijalni, pornografski te prijeteći sadržaji, a također je zabranjeno objavljivanje tekstova i linkova koji su povezani sa affiliate programima i sl. Zabranjeno je spamiranje i objava tekstova koji imaju očiglednu namjeru da nanesu štetu nekoj fizičkoj ili pravnoj osobi. Oni tekstovi koji budu kršili pravila navedena ovdje bit će bez upozorenja izbrisani! Svi posjetitelji koji pošalju vlastiti tekst pristaju i slažu se se sa uvjetima korištenja napisanim ovdje, što i potvrđuju prilikom slanja teksta.

Zaštita osobnih podataka

Prikupljamo osnovne podatke o posjetiteljima te ih informiramo o načinu njihova korištenja. Osobne podatke prikupljujemo i koristimo isključivo u vlastite svrhe – odnos s posjetiteljima, autorima komentara, promociju nadopuna web stranice, odašiljanja reklamnih materijala, nagradnih igara, upitnika, statistika, anketa. Vaše podatke posjetitelj daje dobrovoljno. Slanjem komentara putem internet stranice dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Vaše osobne podatke vodimo u našoj evidenciji posjetitelja. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih osobnih podataka. Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših posjetitelja. Posjetiteljima dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o posjetiteljima strogo čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za web stranice www.pivkan.com, te su svi autori na stranici www.pivkan.com kao i njezini poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Svaka promjena u politici privatnosti na stranici www.pivkan.com bit će objavljena na ovoj web stranici.

Podatke o o korisniku, www.pivkan.com neće davati na uvid trećoj strani, izuzetno u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Ostale napomene

Tekstovi koje pišu posjetitelji (npr. komentari članaka) putem našeg online obrasca ne prolaze kroz postupak verifikacije od naših administratora već su istog trenutka objavljeni zbog brže i kvalitetnije komunikacije među posjetiteljima. Društvo prijatelja piva ne odgovara za kršenje autorskih prava tako objavljenih tekstova, no na zahtjev uz vaše obrazloženje možemo isti ukloniti iz naše baze podataka. Za prijavljene tekstove odgovara osoba koja ga je prijavila.

Pivkan.com zadržava pravo da obriše pristigli tekst.
Pivkan.com zadržava pravo da zaprimljene tekstove neprimjerenog sadržaja proslijedi nadležnim tijelima na dodatnu obradu (npr. prijava spam sadržaja ISP-u, itd).

Pivkan.com zadržava pravo na izmjenu sadržaja primljenih tekstova.

Premda stranice www.pivkan.com ne sadrže sadržaje neprimjerene malodobnim osobama, svakako preporučamo da se maloljetnici savjetuju sa svojim skrbnicima po pitanju posjećivanja web stranice www.pivkan.com.

Zbog velikog broja automatiziranih spam “robota” prilikom slanja poruka prinuđeni smo vas zamoliti na sigurnosnu provjeru – za uspješno slanje poruka potrebno je ručno prepisati traženi tekst u polje formulara. Hvala na razumijevanju.